Nici un produs
Prețurile includ TVA
Noul Tratat de Obstetrică-Ginecologie apare după 10 ani de la editarea...
Conținutul cărții este despre o lume a tăcerii, a uitării, a umbrelor şi a spaimelor, o lume greu de descris şi mai greu de trăit – boala Alzheimer. Boala afectează nu numai memoria, ci şi limbajul, comportamentul, inteligenţa. Apar tulburări de raţionament, de recunoaştere, de percepţie, de planificare a activităților.
Lucrarea abordează cunoştinţele actuale despre limfocitopoeza, etiologia, corelaţiile histopatologice, imunohistochimice şi clinice, diagnosticul, tratamentul, monitorizarea, evoluţia şi prognosticul limfoamelor maligne non-Hodgkin la copil şi adolescent.
Cancerul bronhopulmonar – boală de o gravitate deosebită, cu un tratament, la ora actuală, puţin satisfăcător. De aceea, reîmprospătarea cunoştinţelor legate de această boală şi de terapia disponibilă este o necesitate permanentă.
Lucrarea de faţă îşi propune expunerea câtorva intervenţii chirurgicale pre-protetice care au ca scop modelarea morfologiei câmpului protetic edentat total în vederea unei mai bune protezări, operaţii care pot fi efectuate în practica de zi cu zi în cabinetele dentare şi a căror cunoaştere să fie de un real folos tinerilor medici stomatologi.
Cartea maestrului Voropchievici, binecunoscutul numerolog, ne deslușește tainele unei științe străvechi, un domeniu care a preocupat și preocupă și în prezent mulți oameni.
Un grup de specialiști de renume din domeniile microbiologiei, biologiei și al bolilor infecțioase oferă în paginile acestei cărți cele mai așteptate și recent documentate răspunsuri referitoare la gripă vs COVID-19.
Bazată pe experiența a peste 400 de splenectomii laparoscopice și robotice, cartea reprezintă un ghid pentru buna orientare a oricărui chirurg care se aventurează în zona de frontieră a domeniului său de competență.
Cel de-al treilea volum din ciclul „Caietele laboratorului de hematologie“ pornește de la premisa că ameliorarea tehnicilor citogenetice a determinat o creștere a importanței anomaliilor cromozomiale în fiziopatologia și prognosticul hemopatiilor maligne.
Medicina geriatrică, specialitate cu o veche tradiție în țara noastră, este o carte deosebit de utilă, care face o trecere în revistă a aspectelor fiziologice și patologice ale procesului de îmbătrânire.
Pornind de la încadrarea hematologiei ca specialitate medicală în care se îmbină practica cu laboratorul clinic, lucrarea de față, prima dintr-o serie de 5 volume intitulată „Caiete ale laboratorului de hematologie“, aduce ultimele noutăți din cercetare în explorarea bolilor țesutului sanguin, ...
Cel de-al doilea volum din ciclul „Caietele laboratorului de hematologie“ se adresează, într-un limbaj cât mai simplu și clar, categoriilor medicale care doresc o inițiere în interpretarea și integrarea clinică a informațiilor oferite de rezultatele analizelor din laboratorul de citometrie.
Lucrarea face parte din Colecția „Medicina de familie“ și este o adevărată sursă autentică și durabilă de informare și îmbogățire a cunoștințelor, o carte de învățătură pentru medicii de familie și ceilalți colegi mai tineri, un îndreptar bazat pe noțiunile esențiale de nutriție și metabolism.