Nici un produs
Prețurile includ TVA
Noul Tratat de Obstetrică-Ginecologie apare după 10 ani de la editarea...
Acest ghid clinic este o lucrare...
Lucrarea de faţă este un valoros suport de curs, absolut necesar pentru studenţii Facultăţii de medicină dentară, cât şi un material pentru medicii consacraţi care nu au avut posibilitatea de a studia ştiinţele comportamentale, domeniu relativ nou în România.
În literatura noastră medicală există puține cărți în domeniul îngrijirii paliative și prea puține subiecte se mai apleacă asupra cumpenelor existențiale. Dintre acestea, cel mai sigur eveniment din viața oricărei ființe umane este cel al morții, moment impresionant, dureros și unic, în care avem nevoie unii de alții.
În epoca actuală când, din cauza orelor nesfârşite petrecute în faţa calculatorului, televizorului, tabletei etc. etc. deci poziţii adeseori vicioase, problema corectării deviaţiilor coloanei vertebrale devine una de interes general. Lucrarea de faţă este rezultatul colaborării dintre un medic ortoped, un medic de cultură fizică şi un profesor de...
Cartea maestrului Voropchievici, binecunoscutul numerolog, ne deslușește tainele unei științe străvechi, un domeniu care a preocupat și preocupă și în prezent mulți oameni.
Lucrarea cuprinde prezentările a 50 de plante medicinale care fac parte din flora spontană sau cultivată din România. Autoarele descriu, la fiecare plantă, denumirea științifică și cea populară, semnificația spirituală, obiceiurile populare legate de planta respectivă, ecologia ei ...
Acest atlas, bogat ilustrat cu numeroase și sugestive poze color și scheme, propune o trecere în revistă a principalelor boli infecțioase transmise prin insecte vectoare, conform clasificării CDC – Atlanta, ...
Această carte a fost scrisă din dorința autoarei de a relata unele experienţe trăite de mulţi pacienți care au reuşit să-şi rezolve probleme, blocaje din trecut, aspecte ale vieţii prezente prin retrăirea, amintirea unor experienţe din alte vieţi (anterioare sau paralele).
Dedicată atât aniversării a 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri (1 Decembrie 1918), cât și Profesorului dr. Ion Cantacuzino, această lucrare prezintă personalitatea de excepție a Profesorului în istoria poporului român.
Lucrarea se constituie într-un veritabil Ghid, care se adresează unei categorii vulnerabile și ignorate, părinții copiilor cu autism.
Radiațiile electromagnetice din viața noastră, atât cele naturale cât și cele artificiale, merită să fie tratate cu mai multă atenție. Aceasta deoarece ele reprezintă, de fapt, „hrana“ noastră fizică, alături de bine-cunoscuta hrană chimică (alimente, apă, minerale, vitamine, aer).
Lucrarea, complet revizuită și corectată față de cea anterioară, este elaborată de un număr de impresionant de autori, cadre didactice la Universitățile de Medicină și Farmacie din România sub coordonarea Prof. Dr. Victor Stoica și Viorel Scripcariu.
Conținutul cărții este despre o lume a tăcerii, a uitării, a umbrelor şi a spaimelor, o lume greu de descris şi mai greu de trăit – boala Alzheimer. Boala afectează nu numai memoria, ci şi limbajul, comportamentul, inteligenţa. Apar tulburări de raţionament, de recunoaştere, de percepţie, de planificare a activităților.